Η διεθνής κτηνοτροφική έκθεση ILDEX Vietnam 3-5 Αυγούστου

11 July 2022

Η διεθνής κτηνοτροφική έκθεση ILDEX Vietnam 3-5 Αυγούστου

Related Articles

Η ILDEX Vietnam είναι μια διετής διεθνής έκθεση που επικεντρώνεται στην κτηνοτροφία, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, την επεξεργασία κρέατος και την υδατοκαλλιέργεια. Η εκδήλωση έχει αποδειχθεί ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία όχι μόνο για τους τοπικούς και για τους παραγωγούς και επιχειρηματίες απ’ ολόκληρο τον κόσμο όχι μόνο να εισαγάγουν νέα προϊόντα, αλλά και να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς, να δουν τις νέες τεχνολογίες και να αποκτήσουν γνώσεις στα εκτεταμένα προγράμματα σεμιναρίων της εκδήλωσης που παρουσιάστηκαν από διάσημους βασικούς ομιλητές.

Επιπλέον, αυτή η έκθεση δημιουργεί ευκαιρίες σε παράγοντες της διεθνούς βιομηχανίας και τους επαγγελματίες να επεκτείνουν την επιχείρησή τους μέσω ενός ευρέος φάσματος δραστηριοτήτων επισήμανσης, συμπεριλαμβανομένων των Διεθνών Περιπτέρων, του Προγράμματος Αντιστοίχισης B2B, του Προγράμματος Φιλοξενούμενων Αγοραστών και πολλών άλλων.

Στη φετινή έκθεση, 3-5 Αυγούστου 2022), ο επισκέπτης θα συναντήσει περισσότερες από250 κορυφαίες μάρκες από πάνω από 30 χώρες και περίπτερα από 6 χώρες (ΗΠΑ, Γαλλία, Τσεχική Δημοκρατία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία και Ιταλία) στο εκθεσιακό χώρο. Το ILDEX Vietnam 2022 θα καλωσορίσει περισσότερες από 150 εκθέτες-εταιρείες από περίπου 25 χώρες και πολλές διακεκριμένες μάρκες όπως EVONIK, HUALI, BEHN MEYER, PEJA, LUCTA, MIAVIT κ.λπ. Επιπλέον, θα υπάρξουν ευκαιρίες σύνδεσης με περισσότερους από 8.000 επαγγελματίες της κτηνοτροφικής βιομηχανίας από τουλάχιστον 40 χώρες οι οποίοι θα φιλοξενηθούν σε 5.000 τ.μ. του εκθεσιακού χώρου.

Κατά τη διάρκεια των 3 ημερών που διαρκεί η έκθεση θα λάβουν χώρα 20 συνέδρια εκ των οποίων πολλά με τεχνικό περιεχόμενο όπου θα παρουσιαστούν από κυβερνητικές υπηρεσίες, βιομηχανικές ενώσεις και εκθέτες τα πιο πρόσφατα θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη και τις τάσεις της κτηνοτροφικής βιομηχανίας.

Όλο το περιεχόμενο της έκθεσης έχει συγκροτηθεί από τη διοργανώτρια χώρα σε συνεργασία με την ένωση του κλάδου, το ακαδημαϊκό ινστιτούτο και τις παγκόσμιες μάρκες για την παροχή γνώσεων, συμβουλών, επιχειρηματικών λύσεων και στρατηγικών για την ενίσχυση της επιχειρηματικής αλλά και της βιώσιμης ανάπτυξης. Γι’ αυτό το λόγο η δομή της ILDEX Vietnam θα είναι χωρισμένο σε ζώνες που αντιπροσωπεύουν τέσσερις κύριους βιομηχανικούς τομείς, την υγεία των ζώων, τα συστατικά ζωοτροφών / πρόσθετα, τη γεωργική παραγωγή και την επεξεργασία / χειρισμό κρέατος. Η τεχνολογία, βασικός παράγοντας της έκθεσης θα φέρει κοντά, μέσω ψηφιακών οθονών κατασκευαστές, εισαγωγείς, εξαγωγείς και επαγγελματίες κάτω από την ίδια στέγη.

Πηγή: pig333.com

11 July 2022
Banner
Banner