Η Αγγελάκης Α.Ε. στους Greek Business Champions 2024

19 July 2024

Η Αγγελάκης Α.Ε. στους Greek Business Champions 2024

Related Articles

Η εταιρεία Αγγελάκης Α.Ε. τιμήθηκε με την αναγνώριση Greek Business Champions κατά την τελετή απονομής του θεσμού «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024, στο Golf Prive Γλυφάδας.

Στην κατηγορία Greek Business Champions βραβεύονται εταιρείες με κύκλο εργασιών άνω των 10 εκατ. ευρώ και ετήσια αύξηση πάνω από 10% τόσο στον κύκλο εργασιών όσο και στα κέρδη προ φόρων. Το 2022, η Αγγελάκης ΑΕ παρουσίασε εντυπωσιακά αποτελέσματα, με κύκλο εργασιών 38.762.078 ευρώ και καθαρά κέρδη προ φόρων 1.499.306 ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 38% στον κύκλο εργασιών σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Ο κ. Θάνος Αγγελάκης παρέλαβε το βραβείο και δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση δεχόμαστε αυτή τη σημαντική διάκριση, που αναγνωρίζει τη συνεχή προσπάθεια της ομάδας μας για ανάπτυξη και προώθηση της Ελληνικής οικονομίας. Η δεύτερη φορά που βρισκόμαστε ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του ελληνικού επιχειρείν μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε δυναμικά και δημιουργικά, εστιάζοντας στους καταναλωτές, τους συνεργάτες μας, το περιβάλλον και την ευζωία των πουλερικών μας. Η επιτυχία μας είναι αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας και των ισχυρών δεσμών μεταξύ των μελών της εταιρικής μας οικογένειας. Ευχαριστώ θερμά όλους τους συνεργάτες μας».

60 χρόνια Αγγελάκης

Η Αγγελάκης Α.Ε, με 60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον τομέα της πτηνοτροφίας, παραμένει πιστή στις αξίες που ίδρυσαν ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη το 1962, με τη δημιουργία μιας οικογενειακής επιχείρησης στη Χαλκίδα. Σήμερα, έχει εξελιχθεί σε μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου στον Πούρνο Ευβοίας, προσφέροντας πάνω από 200 θέσεις εργασίας και πολλές ακόμη έμμεσα μέσω της εφοδιαστικής αλυσίδας, ενισχύοντας την τοπική και εθνική οικονομία.

Η δεύτερη γενιά της οικογένειας, Θάνος και Ταξιάρχης Αγγελάκης, συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση και επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη. Η εταιρεία επιδιώκει να καταστεί ανθρακικά ουδέτερη πτηνοτροφική εταιρεία εντός της επόμενης δεκαετίας.

Ο διευθύνων σύμβουλος, Θάνος Αγγελάκης, παραμένει προσηλωμένος στην αρχή ότι η ποιότητα δεν πρέπει να θυσιάζεται για την ποσότητα, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα της εταιρείας παραμένουν κορυφαία σε γεύση και διατροφική αξία, αποφεύγοντας τα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία.

19 July 2024
Banner