‘Ερχεται το Καλάθι των Χριστουγέννων, 13/12/2023

04 December 2023

‘Ερχεται το Καλάθι των Χριστουγέννων, 13/12/2023

Το καλάθι έρχεται για τους καταναλωτές, αυτό των Χριστουγέννων και θα ξεκινήσει 13/12 με 14/12, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Σωτήρη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος μίλησε σχετικά, στην ΕΡΤ.

Το Καλάθι των Χριστουγέννων θα περιέχει σοκολάτες, τσουρέκι, γαλοπούλα, χοιρινό, μοσχάρι, ενώ υπό συζήτηση είναι τα μελομακάρονα, κουραμπιέδες, το αρνί και το κατσίκι.

Όπως είπε ο κ. Αναγνωστόπουλος: «Το πρόβλημα είναι το εξής ότι συνήθως τα αρτοποιεία και τα ζαχαροπλαστεία είναι καλύτερες πηγές γι' αυτού του είδους τα προϊόντα και πολλές φορές πετυχαίνουν και πολύ καλύτερες τιμές από ένα σούπερ μάρκετ. ... Εκεί που θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή για τα συγκεκριμένα γλυκά, τα μελομακάρονα, τους κουραμπιέδες, είναι επειδή υπάρχουν πολλές διαφορετικές ποιότητες και πολλά διαφορετικά καταστήματα, οι καταναλωτές θα πρέπει να κάνουν πολύ προσεκτική έρευνα αγοράς εάν δεν θέλουν να έχουν μια απώλεια εισοδήματος, με την έννοια ότι μπορεί να αγοράσω κάτι πολύ ακριβότερα από ό,τι θα το αγόραζαν συνήθως. Οπότε χρειάζεται μια καλή έρευνα αγοράς, ειδικά για όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Υπάρχουν γλυκά για όλα τα βαλάντια, ομοίως και στα σούπερ μάρκετ».

Ο γεν. γραμματέας αναφέρθηκε και στο Καλάθι του Άγιου Βασίλη που θα περιλαμβάνει αρκετές κατηγορίες παιχνιδιών.

04 December 2023
Banner
Banner