Επιστημονική διημερίδα για το μαύρο χοίρο

18 September 2013

Μια μοναδική ευκαιρία θα έχουν όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τον ελληνικό μαύρο χοίρο. Ο Πανελλήνιος Συνεταιρισμός Εκτροφέων Ελληνικού Μαύρου Χοίρου «ΕΥΜΑΙΟΣ» διοργανώνει επιστημονική διημερίδα στις 12 και 13 Οκτωβρίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, στο ξενοδοχείο Poseidon Palace. Συνδιοργανωτές είναι η Φάρμα Φωτιάδη και το ΑΒ Βασιλόπουλος, ενώ συμμετέχουν το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης και το Κέντρο Γενετικής Βελτίωσης Θεσσαλονίκης του ΥΠΑΑΤ.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα την πρώτη ημέρα θα υπάρξουν παρουσιάσεις από επιστήμονες και ειδικούς και την δεύτερη θα υπάρξει επίσκεψη στη Φάρμα Φωτιάδη και στους βοσκότοπους όπου οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να δουν τους μαύρους χοίρους στο φυσικό τους περιβάλλον.
Στην ημερίδα θα χαιρετίσουν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθ. Τσαυτάρης, ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θ. Καράογλου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας κ.ά.

Λεπτομέρειες συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν την διημερίδα, όπως την περιγράφει το πρόγραμμα (δίκλινο σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, ομιλίες, γεύμα μαύρου χοίρου, πρωινό, επίσκεψη στη φάρμα, γεύμα) μπορούν να καταθέσουν το ποσόν των 65 ευρώ στο λογαριασμό του ξενοδοχείου Poseidon Palace στην ALPHA BANK 840.00.2320000089, γράφοντας το ονοματεπώνυμό τους και συμπληρώνοντας για το συνέδριο του μαύρου χοίρου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο farmafot@otenet.gr.

Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα σε μορφή pdf εδώ.

18 September 2013
Banner
Banner