Ενδιαφέρον για την ασφάλεια τροφίμων

26 April 2013

Με μεγάλη προσέλευση σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε χθες εσπερίδα με θέμα: «Επαγγελματικές Κατευθύνσεις στο Χώρο της Ασφάλειας Τροφίμων». Διοργανωτές το τμήμα Διατροφολογίας του New York College σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων (ΠΕΤΕΤ).
H εκδήλωση που συμπίπτει με σειρά αλλαγών που πραγματοποιούνται τόσο σε επίπεδο νομοθεσίας, όσο και στις απαιτήσεις των καταναλωτών συγκέντρωσε ένα ενδιαφέρον πάνελ ομιλητών που ο καθένας από τη σκοπιά του φώτισε επιμέρους πλευρές των επαγγελματικών κατευθύνσεων στο χώρο των τροφίμων.
Ο πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ δρ. Νίκος Κατσαρός μίλησε για τη Μεσογειακή Διατροφή, ο επίκουρος καθηγητής του Χαροκόπειου Πανεπιστήμιο Γεώργιος Μπόσκου για την διαχείριση ποιότητας στη μαζική εστίαση, ο διευθυντής της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος Ιωάννης Κωτσέλης για το σύγχρονο κρεοπωλείο, η πρόεδρος Πανελληνίου Σωματείου Ιδιωτικά Απασχολουμένων Εποπτών Δημόσιας Υγείας Μαρία Δαουτάκου για τη νέα υγειονομική διάταξη, ο προϊστάμενος του τμήματος εκπαίδευσης του ΕΦΕΤ Ευάγγελος Μουρελάτος για την εκπαίδευση που παρέχει ο φορέας, κ.λπ.
Ειδικοί από επιχειρήσεις και τη βιομηχανία έδωσαν ενδιαφέρουσες πλευρές της ασφάλειας των τροφίμων και των επαγγελματικών προοπτικών που ανοίγονται.

26 April 2013
Banner
Banner