Ελληνική παρουσία στην έκθεση Meatmania 2013

21 November 2013

Για 20ή χρονιά η έκθεση Meatmania στη Σόφια συγκέντρωσε μερικές από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές επιχειρήσεις της Βουλγαρίας. Το χρώμα έδιναν όπως πάντα τα αλλαντικά, στα οποία η γειτονική χώρα έχει μεγάλη παράδοση.
Η έκθεση αυτή οργανώνεται από την Ένωση Επεξεργαστών Κρέατος Βουλγαρίας, η οποία είναι η μοναδική οργάνωση της βιομηχανίας κρέατος με περισσότερες από 140 επιχειρήσεις - μέλη. Στη φετινή διοργάνωση έλαβαν μέρος αρκετές από αυτές, μαζί με πολλές επιχειρήσεις εξοπλισμού. Παράλληλα με την Meatmania διοργανώνονται και άλλες εκθέσεις (World of Milk, Bulpek, Salon de Vin, Interfood and Drink, SIHRE –ξενοδοχειακός εξοπλισμός), καλύπτοντας συνολικά έξι αίθουσες στο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Inter Expo Center και δημιουργώντας ένα σημαντικό εκθεσιακό γεγονός με στοχευμένο επαγγελματικό κοινό.
Ο τομέας της επεξεργασίας κρέατος στη Βουλγαρία και γενικά η βιομηχανία τροφίμων είναι αρκετά ισχυρή και παρουσιάζει ευκαιρίες για την ελληνική αγορά. Μάλιστα, αν και η κτηνοτροφική παραγωγή των γειτόνων μας είναι πλέον ελάχιστη, υπάρχει μια αυξανόμενη εμπορική σχέση μεταξύ των δυο χωρών. Γεγονός που οδήγησε σε σημαντική προσέλευση Ελλήνων επισκεπτών από την αγορά του κρέατος στη φετινή έκθεση.
Η παρουσία του Meat News με την ειδική βουλγάρικη έκδοση που είχε ετοιμάσει ήταν αξιοσημείωτη, ενώ το σταντ του περιοδικού λειτούργησε ως τόπος συνάντησης των επισκεπτών από τη χώρα μας.

21 November 2013
Banner