Διαγωνισμός για την ανάδειξη της βιτρίνας του κρεοπωλείου

06 June 2013

Διαγωνισμός για την ανάδειξη της βιτρίνας του κρεοπωλείου

Η βιτρίνα του κρεοπωλείου είναι το μεγαλύτερο όπλο του επαγγελματία. Τα τελευταία χρόνια οι κρεοπώλες, με την βοήθεια και της τεχνολογίας, έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνιση της βιτρίνας, στην τοποθέτηση των προϊόντων τους, ακόμα και στον στολισμό. Στις περιόδους των εορτών οι βιτρίνες πολλών κρεοπωλείων είναι εφάμιλλες των… ζαχαροπλαστείων.
Η τάση για ιδιαίτερη περιποίηση της βιτρίνας πιστεύουμε ότι πρέπει να ενισχυθεί. Και συνάμα να προβληθεί το εξαιρετικά καλαίσθητο κι ελκυστικό περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί σε πολλά κρεοπωλεία όλης της χώρας. Οι σελίδες του περιοδικού είναι διαθέσιμες για να προβάλλουν όσες περισσότερες βιτρίνες είναι δυνατόν, προσφέροντας ιδέες και παραδείγματα και στους υπόλοιπους.
Ο διαγωνισμός για τη «βιτρίνα του μήνα»* που ξεκινάμε από το επόμενο τεύχος του Meat News δίνει μια ευκαιρία ώστε αυτές οι βιτρίνες να δουν το… φως της δημοσιότητας. Και μέσα από την άμιλλα που θα αναπτυχθεί να πολλαπλασιαστούν και να αναδείξουν την τέχνη και το επάγγελμα του κρεοπώλη.
Έμπειροι επαγγελματίες, εκπαιδευτές από τις Σχολές Κρέατος, αλλά και άλλοι «ειδικοί» θα βοηθήσουν ώστε ο διαγωνισμός που ξεκινάμε να αποκτήσει κύρος και να αποτελέσει κεντρικό γεγονός στον κλάδο.
Τα ηλεκτρονικά μέσα του Meat News –η ιστοσελίδα, το newsletter, αλλά και το facebook- θα «στείλουν» τις επιλεγμένες βιτρίνες στο διαδίκτυο, προσφέροντας μια ακόμη δυνατότητα «διαφήμισης» στα κρεοπωλεία που θα επιλέγονται.
Και το «έπαθλο» που θα απονέμεται μπορεί να αναρτάται στο κρεοπωλείο, ως ένα επιπλέον «πιστοποιητικό» της ποιότητας του καταστήματος.
Αυτές οι πρώτες ενέργειες, αλλά και πολλές ακόμα που θα ακολουθήσουν, στοχεύουν σε ένα και μόνο αποτέλεσμα: στην αναβάθμιση του κλάδου. Όλες οι πρωτοβουλίες του Meat News στηρίζονται στην εμπειρία που έχουμε αποκομίσει στα αρκετά χρόνια που ασχολούμαστε με τον κλάδο, αλλά και σε ιδέες που έχουν μοιραστεί κατά καιρούς μαζί μας πολλοί επαγγελματίες. Είναι ευπρόσδεκτες δικές σας ιδέες και απόψεις, αλλά και κάθε καλοπροαίρετη κριτική.
Στόχος της ομάδας που εκδίδει και επιμελείται το Meat News είναι να συνεχίσει να παίζει κεντρικό ρόλο στην ενημέρωση του κλάδου, στην υποστήριξη όλων των δημιουργικών πρωτοβουλιών και στην προβολή τους. Όπως άλλωστε έχει κάνει μέχρι σήμερα ανεξάρτητα από το όνομα του περιοδικού και το εταιρικό σχήμα στο οποίο στηρίχτηκε.
Η αγορά του κρέατος γνωρίζει και αναγνωρίζει τόσο πρόσωπα, όσο και προθέσεις. Καθώς και την αναμφισβήτητη πραγματικότητα ότι η εμφάνιση ενός περιοδικού για το κρέας πριν από επτά (7) χρόνια συνέβαλε στην σημερινή εμφάνιση του κλάδου συνολικά. Αυτή η δημιουργική πορεία συνεχίζεται και ενισχύεται από την καθημερινή υποστήριξη που μας δείχνει η αγορά του κρέατος.

*Αναλυτικότερα στοιχεία θα βρείτε στις σελίδες του περιοδικού

06 June 2013
Banner
Banner