Αντιδράσεις από τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Τυρνάβου για την εξέλιξη του πασχαλινού «καλαθιού»

07 April 2023

Αντιδράσεις από τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Τυρνάβου για την εξέλιξη του πασχαλινού «καλαθιού»

Σε ανακοίνωση του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Τυρνάβου με αφορμή την ένταξη των αμνοεριφίων στο «καλάθι του Πάσχα», επισημαίνονται τα εξής:

«Κύριε πρωθυπουργέ, επειδή ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνης Γεωργιάδης, έχει υποπέσει σε πολλαπλά παραπτώματα, κατά τη διάρκεια της υπουργικής του θητείας, ενάντια στους κτηνοτρόφους και στον κτηνοτροφικό κλάδο, σας λέμε ευθαρσώς: Συμμαζέψτε τον, συμμαζέψτε τον, συμμαζέψτε τον. Ο συγκεκριμένος υπουργός έχει γίνει επικίνδυνος για το πιο παραγωγικό κομμάτι της χώρας, για τους ανθρώπους του μόχθου και της εργασίας, που δουλεύουν 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο και που παράγουν κάτω από αντίξοες συνθήκες, ποιοτικά και υγιεινά διατροφικά προϊόντα.

Η ένταξη των αμνοεριφίων στο «καλάθι του Πάσχα», παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις του κ. Γεωργιάδη, που λειτουργώντας ως γνωστός «κωλοτούμπας», δυστυχώς, επιφέρει καίριο πλήγμα στους αιγοπροβατοτρόφους και αποτελεί «τσάμπα μαγκιά» του υπουργού, αφού αν θέλει να παρεμβαίνει στην αγορά για φθηνότερα καταναλωτικά αγαθά, ας το κάνει και στους παρόχους ενέργειας, για να υπάρχει φθηνό ρεύμα στους καταναλωτές, ας το κάνει και στους ιδιοκτήτες των διυλιστηρίων της χώρας μας, για να έχουν οι καταναλωτές φθηνή βενζίνη, πετρέλαιο και αέριο.

Αλλά εκεί δεν τολμά να το κάνει, διότι αφενός δεν το επιθυμεί, αφετέρου, εκεί είναι οι «κολλητοί» του.

Σε όλη αυτή την κατάσταση, θα περιμέναμε τον «δικό» μας υπουργό, τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργο Γεωργαντά, να ορθώσει το ανάστημά του και να γίνει «ανάχωμα» στις βουλές του συναδέλφου του, του κ. Γεωργιάδη, αλλά δυστυχώς πέσαμε έξω, αφού οκ. Γεωργαντάς, παρακολουθεί, άβουλος και άφωνος την κατακρεούργηση των κτηνοτρόφων και τον μαρασμό του κτηνοτροφικού τομέα, δίχως να παρεμβαίνει πουθενά, ωσάν να ζει σε άλλο διάστημα.

Και μιας και αναφερθήκαμε σε ανάστημα, να επισημάνουμε ότι, το ύψος του ανθρώπου μετράται μέχρι το κεφάλι, πάνω από το κεφάλι, μετράται το ανάστημα.

Κύριε Γεωργαντά, είχαμε πει παλαιότερα ότι είστε η ταφόπλακα της κτηνοτροφίας και δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε πλήρως!».

Πηγή: onlarissa.gr

07 April 2023
Banner
Banner