Το Meat News στη Βουλγαρία, στην έκθεση Meatmania

08 October 2014

Το Meat News στη Βουλγαρία, στην έκθεση Meatmania

Για ακόμη μια χρονιά το περιοδικό Meat News θα βρεθεί στην εξειδικευμένη έκθεση κρέατος Meatmania της Βουλγαρίας, με το δικό του περίπτερο. Η Meatmania διοργανώνεται φέτος για 21ή φορά, στις 5-8 Νοεμβρίου, στο Inter Expo Center της Σόφιας. Η έκθεση καλύπτει 6 αίθουσες, στις οποίες εκτός από την έκθεση κρέατος αναπτύσσονται και άλλες που αφορούν γαλακτοκομικά προϊόντα, οίνο, αρτοποιήματα κ.λπ.
Είναι μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις της Βουλγαρίας, στοχευμένες στα τρόφιμα και ποτά, με διεθνείς συμμετοχές και ενδιαφέρον. Η περσινή διοργάνωση κατέγραψε περισσότερους από 16.000 Βούλγαρους και ξένους εμπορικούς επισκέπτες.
Η Meatmania διοργανώνεται από τη Βουλγάρικη Ένωση Επεξεργαστών Κρέατος, η οποία συνενώνει όλες τις δυναμικές επιχειρήσεις του κλάδου. Στην έκθεση υπάρχουν συλλογικά περίπτερα με προϊόντα αυτών των βιομηχανιών, περίπτερα επιχειρήσεων παραγωγής πουλερικών, εξοπλισμός κ.λπ.
Το Meat News ετοιμάζει ειδική έκδοση στη βουλγαρική γλώσσα, η οποία θα διατεθεί σε εκθέτες και επισκέπτες και αποτελεί μια καλή ευκαιρία προβολής ελληνικών επιχειρήσεων στο ειδικό κοινό της γειτονικής χώρας. Επίσης το περίπτερο του περιοδικού λειτουργεί ως ένα άτυπο "κέντρο συνάντησης" των Ελλήνων επισκεπτών της έκθεσης.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να διαφημιστούν στην ειδική βουλγάρικη έκδοση μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 210 8210028.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.food-exhibitions.bg
Στην εικόνα το εξώφυλλο της ειδικής έκδοσης που διακινήθηκε στην έκθεση του 2013.

MEATNEWS_BOULG_13

08 October 2014
Banner