Ραντεβού στην Αθήνα δίνουν οι αγελαδοτρόφοι

28 March 2014

Αγωνιστικό ραντεβού στην Αθήνα, δίνουν την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014, οι αγελαδοτρόφοι γαλακτοπαραγωγής από όλη την Ελλάδα, διαμαρτυρόμενοι για την ακούραστη και ύποπτη όπως την χαρακτηρίζουν επιμονή του υπουργείου Ανάπτυξης, για τη διάρκεια ζωής του φρέσκου γάλακτος, με την απάλειψη του όρου φρέσκου και την σταδιακή επικράτηση στην αγορά του εισαγόμενου γάλακτος των δέκα ημερών που θα σημάνει και την καταστροφή της ελληνικής γαλακτοπαραγωγούς αγελαδοτροφίας.
Οι αγελαδοτρόφοι γαλακτοπαραγωγής θα ξεκινήσουν με πούλμαν από διάφορες περιοχές της χώρας και κυρίως από την Μακεδονία και την Θράκη, περιοχές που καλύπτουν πάνω από το 60% της γαλακτοπαραγωγής, με προορισμό την Αθήνα, όπου θα επιδιώξουν συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη, τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Α. Τσαυτάρη και τον αναπληρωτή υπουργό – αρμόδιο για θέματα κτηνοτροφίας, Μάξιμο Χαρακόπουλο.
Αντιπροσωπεία των κτηνοτρόφων υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ) θα επισκεφθεί τη Βουλή προκειμένου να επιδώσει επιστολή στο σύνολο των βουλευτών του Κοινοβουλίου, με τις καταγγελίες και τις θέσεις του κλάδου, ζητώντας τους να μην συμβάλλουν με την ψήφο τους, στο τέλος της ελληνικής αγελαδοτροφίας.

28 March 2014
Banner