Παγκόσμιες F&B τάσεις και καινοτομίες στην FOOD EXPO 2024!

13 February 2024

Παγκόσμιες F&B τάσεις και καινοτομίες στην FOOD EXPO 2024!

Το εκθεσιακό event που έχει μπει στην agenda περισσότερων από 45.000 food traders από όλο τον κόσμο, ανοίγει τις πόρτες του 9-11 Μαρτίου 2024 για να αποτελέσει και αυτή τη φορά έναν μοναδικό χώρο δικτύωσης για τον κλάδο τροφίμων και ποτών.

Η FOOD EXPO εδώ και 10 χρόνια αντιπροσωπεύει με το καλύτερο τρόπο τον δυναμικό κλάδο των τροφίμων και ποτών σε διεθνές επίπεδο. Οι παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών έχουν αποκτήσει το δικό τους σημείο συνάντησης με τους πιο δυναμικούς επιχειρηματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Φιλοξενίας και της Μαζικής Εστίασης, από κάθε γωνιά του πλανήτη. 1.300 brands -ηγέτες της ελληνικής και παγκόσμιας βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών- θα παρουσιάσουν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης του 2024, πάνω από 50.000 εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, δημιουργώντας την πιο αξιόπιστη αγορά στον παγκόσμιο χάρτη Τροφίμων και Ποτών για πελάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το πιο δυναμικό F&B community θα είναι εδώ και δεν πρέπει να λείπει κανείς!

Επίσης, πάνω από 4.000 food traders από 80 χώρες έχουν ήδη βάλει στην agenda τους τη διοργάνωση του 2024. Παράλληλα, 900 key buyers θα την επισκεφτούν μέσω του προγράμματος Hosted Buyers και θα πραγματοποιήσουν 13.500 b2b meetings με τους εκθέτες.

Παράλληλα με την FOOD EXPO,πραγματοποιείται και η έκθεση ΟΕΝΟΤELIA 202, η οποία θα αναδείξει το ελληνικό κρασί & απόσταγμα και θα τα τοποθετήσει στη θέση που τους αξίζει παγκοσμίως.

Με περισσότερα από 2.000 κρασιά και αποστάγματα, και με την παρουσία εκατοντάδων Ελλήνων οινοπαραγωγών, η έκθεση θα αποτελέσει την κορυφαία συνάντηση του οινικού κλάδου και θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των σημαντικότερων wine buyers από όλο τον κόσμο. Χιλιάδες επαγγελματίες του κρασιού, της εστίασης, του τουρισμού και της λιανικής από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα βρεθούν για ακόμα μία φορά στην ΟΕΝΟΤΕLIA, με στόχο να συναντήσουν κορυφαίους οινοπαραγωγούς, αποσταγματοποιούς και να συνομιλήσουν με εισαγωγείς / διανομείς οίνων. Επίσης, θα παρουσιαστούν όλες οι νέες τάσεις – τεχνολογικές καινοτομίες στο χώρο της οινοποίησης.

13 February 2024
Banner