Ο ΑΠΣΙ “Πίνδος” βραβεύτηκε από τη ΔΕΗ BITE Awards 2023 για την καινοτομία και τη σύγχρονη τεχνολογική κατάρτισή της

11 October 2023

Ο ΑΠΣΙ “Πίνδος” βραβεύτηκε από τη ΔΕΗ BITE Awards 2023 για την καινοτομία και τη σύγχρονη τεχνολογική κατάρτισή της

Related Articles

Για δωδέκατη συνεχή χρονιά τα BITE Awards βράβευσαν πρωτοπόρες εταιρείες στις επενδύσεις πληροφορικής της Ελλάδας, αλλά και τους συνεργάτες τους για την τεχνολογική κατάρτιση, την καινοτομία και τη διορατικότητά τους! 

Ανάμεσα στους νικητές ήταν και  ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ΑΠΣΙ «Πίνδος» και η Algosystems SA ως Cybersecurity Service Provider, όπου ξεχώρισαν και παρέλαβαν από κοινού το Silver βραβείο στην κατηγορία Υπηρεσίες & Τεχνολογίες Cyber Security!

Ο βραβείο που απονεμήθηκε στον ΑΠΣΙ «Πίνδος»  δόθηκε στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού αφού η εταιρεία επενδύει διαρκώς σε τεχνολογίες αιχμής, αναγνωρίζοντας τον καταλυτικό της ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη των Οργανισμών. Με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες και τις ραγδαίες εξελίξεις στον κλάδο της τεχνολογίας καινοτομεί, επενδύοντας σε έργα Cyber Security και υλοποιώντας Advanced Vulnerability Management Services, με καθοδηγητή την Algosystems SA, που μετά από 37 και πλέον έτη εμπειρίας, μπορεί να προτείνει και να υλοποιήσει σύνθετα έργα κυβερνοασφάλειας, διαφυλάττοντας την επιχειρησιακή συνέχεια και την εταιρική ταυτότητα των πελατών της!

Το έργο αυτό επιτρέπει στον ΑΠΣΙ «Πίνδος»  να αναγνωρίζει τις ευπάθειες των υποδομών της έγκαιρα, να τις εξαλείφει άμεσα και να θωρακίζει το συνεχώς αναπτυσσόμενο  και άρα μεταβαλλόμενο εταιρικό της δίκτυο.

11 October 2023
Banner