“Ημέρες Bovillage” για τις γιορτές

10 December 2013

Οι γιορτινές ημέρες για φέτος δεν θα είναι απλά γιορτινές!
Θα είναι γεμάτες με δώρα Bovillage!
Πιστή στο ραντεβού της με τους Έλληνες επαγγελματίες, η μάρκα Bovillage πριμοδοτεί και φέτος το Δεκέμβριο τους εκλεκτούς της συνεργάτες, διοργανώνοντας για 4η συνεχόμενη χρονιά τη μεγάλη προωθητική ενέργεια «Ημέρες Bovillage».
Οι «Ημέρες Bovillage» πραγματοποιούνται κάθε χρόνο με στόχο την επιβράβευση επιλεγμένων συνεργατών της γαλλικής μάρκας κρέατος, οι οποίοι επιβραβεύουν με τη σειρά τους τους δικούς τους πελάτες.
Όσοι επιλεγούν και φέτος θα λάβουν το ειδικά σχεδιασμένο «Κιτ Ημέρες Bovillage» που περιλαμβάνει δώρα και διαφημιστικά υλικά προκειμένου να πραγματοποιήσουν την ενέργεια.
Οι πελάτες των συμμετεχόντων εταιριών που θα πραγματοποιήσουν αγορές Bovillage θα λάβουν πλούσια δώρα, ανάλογα με την αξία ή το είδος των αγορών τους.
Όλα τα δώρα – από το μεγαλύτερο έως το μικρότερο – είναι στα χρώματα Bovillage και φέτος το ποδόσφαιρο έχει την τιμητική του, με αφορμή το παγκόσμιο πρωτάθλημα!
Περισσότεροι από 1000 τελικοί αποδέκτες αναμένεται να συμμετέχουν σε όλη την Ελλάδα μέσα από 20 επιλεγμένους εμπόρους και εισαγωγείς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προηγούμενα χρόνια, η ενέργεια σημείωσε πολύ ικανοποιητικές πωλήσεις, πιστοποιώντας για άλλη μια φορά τις ισχυρές και προνομιακές σχέσεις που διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια ο κλάδος του Γαλλικού Κρέατος με το δίκτυο παραδοσιακής διανομής στην Ελλάδα (τόσο σε επίπεδο χονδρικής όσο και λιανικής).

cb494-Logo-Affiche

10 December 2013
Banner