Επιτυχημένη συμμετοχή των κρεοπωλών Σερρών στη SEREXPO

03 October 2019

Επιτυχημένη συμμετοχή των κρεοπωλών Σερρών στη SEREXPO

Στην έκθεση SEREXPO 2019 (25 - 29 Σεπτεμβρίου 2019), που φέτος πραγματοποιήθηκε σε νέο μεγαλύτερο χώρο εκτός πόλης, συμμετείχε για άλλη μια χρονιά με δικό του περίπτερο το Σωματείο Κρεοπωλών Σερρών, αποσπώντας κολακευτικά σχόλια από τους επισκέπτες, αλλά και από τους διοργανωτές που το χαρακτήρισαν το καλύτερο περίπτερο της έκθεσης.

«Το Σωματείο μέσα από αυτή την πρωτοβουλία θέλει να περάσει το μήνυμα ότι τα κρεοπωλεία έχουν εξελιχθεί σε σύγχρονα καταστήματα και πρέπει ο κόσμος να τα προτιμά για την ποιότητα των προϊόντων, αλλά και των υπηρεσιών τους», μας λέει ο Φάνης Καμπούρης, πρόεδρος του Σωματείου.

Κορυφαία εκδήλωση το 1ο Masterclass που διοργανώθηκε από το Σωματείο με συμμετοχή του ταλαντούχου και πολλές φορές βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο σεφ Απόστολου Αλτάνη, αλλά και κρεοπωλών από το αδελφό Σωματείο της Θεσσαλονίκης, με επιδείξεις κοπής και τεμαχισμού, αλλά και τρόπους μαγειρέματος των προϊόντων του κρεοπωλείου. «Για μια ακόμη φορά το Σωματείο Κρεοπωλών Σερρών έχει ενεργή παρουσία και δυναμική στην Σερραϊκή Έκθεση. Είναι μεγάλη μας τιμή που βρίσκεται μαζί μας ο σεφ Απόστολος Αλτάνης, ο οποίος ήρθε να μας δείξει ωραίες συνταγές με εύκολο τρόπο μαγειρέματος με τη δική του πινελιά», ανέφερε με δήλωσή της, η ταμίας του Σωματείου Κρεοπωλών Σερρών Διαλεχτή Παυλάκη στα τοπικά μέσα που πρόβαλαν το γεγονός.

03 October 2019
Banner