Εκδήλωση του ΟΚΑΑ στην Πάτρα

09 December 2014

Την πορεία μετατροπής της Λαχαναγοράς Πατρών στο μεγαλύτερο διαμετακομιστικό κέντρο αγροτικών προϊόντων (logistics center) της Ελλάδας πρόκειται να παρουσιάσουν την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου στην εκδήλωση με θέμα «Ο ρόλος του ΟΚΑΑ στην ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας» ο υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Γεράσιμος Γιακουμάτος , ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΚΑΑ, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Δυτικής Ελλάδας, Γιώργος Αγγελόπουλος και ο ειδικός γραμματέας Συμπράξεων Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), Νικόλαος Μαντζούφας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων στο κτίριο της Αγοράς Αργύρη, στην Πάτρα. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται από τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών & Αλιείας, το Υπουργείο Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Στόχος της παρουσίασης είναι η ανάδειξη της σημασίας μετατροπής της Λαχαναγοράς Πατρών σε κόμβο διακίνησης προϊόντων τοπικής παραγωγής που θα συνδέει την Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά και των άμεσων και έμμεσων επιπτώσεων αυτής στην τοπική και εθνική οικονομία, αλλά και στην κοινωνία. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν ένα προς ένα τα έργα που έχουν υλοποιηθεί μέχρι στιγμής από τον ΟΚΑΑ σε μια προσπάθεια παραδειγματικής κίνησης διαφανούς διαχείρισης πόρων.
Αναλυτικότερα, θα παρουσιαστεί το σύνολο των έργων που έχουν πραγματοποιηθεί από τον ΟΚΑΑ στο διάστημα Νοεμβρίου 2011 – Νοεμβρίου 2014 στην Ιχθυόσκαλα και τη Λαχαναγορά της Πάτρας.

Web

09 December 2014
Banner