Διάκριση για το Ελαιοπουλάκι της “Αγγελάκης” Α.Ε. στα Superior Taste Awards 2023

18 January 2023

Διάκριση για το Ελαιοπουλάκι της “Αγγελάκης” Α.Ε. στα Superior Taste Awards 2023

Έχοντας συμπληρώσει 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο της πτηνοτροφίας, η "Αγγελάκης" Α.Ε. συνεχίζει με αφοσίωση μεράκι και συνέπεια να εξελίσσεται αποτελώντας έναν σταθερό πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής και εθνικής οικονομίας, με έδρα τον Πούρνο Ευβοίας. Διατηρώντας την ίδια φιλοσοφία της παραδοσιακής οικογενειακής επιχείρησης, η νέα γενιά της οικογένειας Αγγελάκη, ο Θάνος και ο Ταξιάρχης έχουν θέσει ως προτεραιότητά τους την αειφόρο ανάπτυξη με στόχο να καταφέρει να γίνει, σε βάθος δεκαετίας, μια ανθρακικά ουδέτερη πτηνοτροφική εταιρεία.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε το δημοφιλές Ελαιοπουλάκι, το πατενταρισμένο κοτόπουλο που τρέφεται με 100% φυτικές τροφές που βασίζονται στο αγνό ελαιόλαδο και το καλαμπόκι το οποίο διακρίθηκε για άλλη μια φορά με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης και δύο χρυσά αστέρια από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (ITI) στις Βρυξέλλες, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε περισσότερα από 2.000 προϊόντα τροφίμων και ποτών από όλο τον κόσμο. Η νέα αυτή σπουδαία διάκριση επιβεβαιώνει έμπρακτα την προσήλωση της εταιρείας "Αγγελάκης" στη διατήρηση της άριστης ποιότητας και γεύσης των προϊόντων της.

Ο Θάνος Αγγελάκης, διευθύνων σύμβουλος της "Αγγε΄λάκης" Α.Ε., δήλωσε σχετικά: «Το γεγονός ότι η νέα χρονιά ξεκίνησε με μία από τις πιο σημαντικές πιστοποιήσεις γεύσης παγκοσμίως για την εμβληματική σειρά προϊόντων Ελαιοπουλάκι, μας γεμίζει χαρά, περηφάνια και αισιοδοξία. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ποιότητα και στην έρευνα και ανάπτυξη, με στόχο να προσφέρουμε ακόμη πιο νόστιμα και καινοτόμα προϊόντα κοτόπουλου που ταυτόχρονα να ξεχωρίζουν και για την υψηλή διατροφική τους αξία».

18 January 2023
Banner