«Ασημένιο» το Meat News στα βραβεία FEA 2023

23 February 2023

«Ασημένιο» το Meat News στα βραβεία FEA 2023

Το «ασημένιο» βραβείο στην κατηγορία Great food media performer έλαβε το Meat News, στην πρώτη διοργάνωση των Food Experts Award's - FEA 2023, τα διεθνή βραβεία καινοτομίας και αριστείας του κλάδου τροφίμων και ποτών που οργάνωσε το cibum*. Στα βραβεία διακρίθηκαν εταιρείες τροφίμων με σπουδαία δουλειά και εταιρείες που υποστηρίζουν τον κλάδο των τροφίμων με ποιοτικές υπηρεσίες, στο πλαίσιο της 31ης Detrop Helexpo.

Ανεξάρτητοι επαγγελματίες του κλάδου των τροφίμων αξιολόγησαν τις υποψηφιότητες και ανέδειξαν τους νικητές των FEA 2023, με στόχο να ενθαρρύνουν και να επιβραβεύσουν τη σκληρή και την καινοτόμο εργασία στον κλάδο των τροφίμων και στις επιχειρήσεις γύρω από αυτόν.

Οι εταιρείες που συμμετείχαν διαγωνίστηκαν σε 25 κατηγορίες, οι οποίες αναφέρονται σε σύγχρονα θέματα που απασχολούν την επιχείρηση τροφίμων και τον καταναλωτή όπως η καινοτομία, η κουλτούρα ασφάλειας τροφίμων, η διατροφική αξία, η ακεραιότητα, η πελατοκεντρικότητα, η αειφορία, η προστασία του περιβάλλοντος και η μείωση της σπατάλης τροφίμων.

Στην τελετή απονομής των FEA έγιναν τιμητικές βραβεύσεις προσώπων και οργανισμών για την προσφορά τους στην Επιστήμη Τροφίμων:

  • Βραβείο Antoine LAVOISIER 2023 στον Αντώνιο Ζαμπέλα, καθηγητή διατροφής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρο του ΕΦΕΤ.
  • Βραβείο Nicolas APPERT 2023 στον Ιωάννη Σμαρνάκη, τεχνολόγο τροφίμων, Πρόεδρο ΠΕΤΕΤ
  • Βραβείο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 2023 στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το οποίο παρέλαβε ο πρύτανης Σπύρος Κίντζιος
  • Βραβείο Peter DURAND 2023 στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, το οποίο παρέλαβε η Διευθύντρια της σχολής Αλεξάνδρα Μέγα.

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους νικητές των FEA 2023.

*Το cibum είναι το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

23 February 2023
Banner
Banner