Η χοιροτροφία της Ισπανίας προωθεί την ισότητα και αναβαθμίζει τις αγροτικές περιοχές, κερδίζοντας πόντους στην αγορά
Ο ισπανικός τομέας χοιρινού κρέατος βρίσκεται σε μεγάλη άνθηση και η δημοτικότητά του, σύμφωνα με την Interporc οφείλεται στην καλή επικοινωνία, γεγονός που συζητήθηκε και στο πρόσφατο συνέδριο με τίτλο: «Προκλήσεις στην επικοινωνία της αλυσίδας ζωικού κεφαλαίου-κρέατος στον καταναλωτή», που...
Έρευνα της ΓΣΕΕ: 90% των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα έχει μειώσει την κατανάλωση βασικών ειδών διατροφής
06.11.2023 | ΑΝΑΛΥΣΕΙΣΠρόσφατη έρευνα της ΓΣΕΕ σε εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα, για τις επιπτώσεις της ακρίβειας σε σχέση με το επίπεδο των αμοιβών αλλά και τις ώρες εργασίας καταγράφεται πως το 90% έχει μειώσει την κατανάλωση βασικών αγαθών διατροφής, το 65% ότι δεν...
Read Full Article