29 Σεπτεμβρίου, Διεθνής Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την Απώλεια και τη Σπατάλη Τροφίμων
Όπως αναφέρει ο ΕΦΕΤ, ο οποίος έχει αναλάβει την πρωτοβουλία, «ο σκοπός της Διεθνούς Ημέρας Ευαισθητοποίησης για την Απώλεια και τη Σπατάλη Τροφίμων έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει και να φέρει κοντά άτομα, οργανισμούς, επιχειρήσεις και κυβερνήσεις σε όλον τον κόσμο....
Rabobank: Αναμένεται αύξηση της παγκόσμιας κατανάλωσης χοιρινού έως το 2030
28.09.2023 | ΑΝΑΛΥΣΕΙΣH πρόσφατη έκθεση της Rabobank αναφέρεται στην ανοδική τάση που παρουσιάζει η κατανάλωση χοιρινού κρέατος παρ’ ότι ο ανταγωνισμός μεταξύ των μεγάλων εξαγωγέων χοιρινού κρέατος έχει ενταθεί, το τοπίο στην αγορά θα συνεχίσει να αλλάζει. Σύμφωνα πάντα με την έκθεση...
Read Full Article