Meat News #114
Πασχαλινές προτάσεις για το κρεοπωλείο. Τρεις πρωτότυπες δημιουργίες κρεατοσκευασμάτων για την πασχαλινή βιτρίνα, που προτείνουν ο R&D Chef Λάζαρος Ράπτης και δυο κρεοπωλεία. Ρεπορτάζ από την συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΟΚΚ. Συζήτηση για ζωικά υποπροϊόντα, vacuum και ΕΔΟΤΟΚΚ. Διαμαρτυρία για...
Μείωση παραγωγής και κατανάλωσης κρέατος στην Ε.Ε. – Αύξηση των πουλερικών
03.04.2023 | ΑΝΑΛΥΣΕΙΣΣύμφωνα με τις βραχυπρόθεσμες προοπτικές της Κομισιόν προβλέπεται οριακή συρρίκνωση στα κοπάδια γαλακτοπαραγωγής της τάξης του 1% και συνολική παραγωγή γάλακτος κατά 0,2%. Επίσης, προβλέπεται μείωση της κατανάλωσης σε βόειο και χοίρειο κρέας, ενώ αντιθέτως, οι προοπτικές αναφέρουν αύξηση των...
Read Full Article