Ακριβότερο κατά 6,2% το πασχαλινό τραπέζι το 2025
Το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού φέτος θα είναι ακριβότερο κατά 6,2% έως 6,3%, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις του Ινστιτούτου Εμπορίου και Υπηρεσιών (ΙΝ.ΕΜ.Υ.) της ΕΣΕΕ. Το Ινστιτούτο, που πραγματοποίησε επιτόπια έρευνα και συζητήσεις με καταστήματα τροφίμων και σούπερ μάρκετ,...
Η Καινοτομία στη Μεταποίηση Κρέατος ως Παράγοντας Ανταγωνιστικότητας και Εξωστρέφειας
15.04.2025 | ΑΝΑΛΥΣΕΙΣΓράφει ο Αλέξανδρος Μπουζούδης, γενικός διευθυντής ALPHA PLAN Η καινοτομία στη μεταποίηση κρέατος αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας του κλάδου. Η ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών και πρακτικών μπορεί να οδηγήσει σε βελτίωση της ποιότητας των...
Read Full Article