Ενημερωτική εκδήλωση για τα ζωικά υποπροϊόντα και το μητρώο αποβλήτων τροφίμων από το Ινστιτούτο Προϊόντων Κρέατος
Το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ – Ι.Π.Κ., μια πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος – ΣΕΒΕΚ, που φιλοδοξεί να ενώσει την επιστήμη (ακαδημαϊκούς, ερευνητές, κλπ.), τους κρατικούς φορείς και την επιχειρηματική κοινότητα του κλάδου των προϊόντων επεξεργασίας κρέατος, διοργανώνει, στις...
Έρευνα από τους χορτοφάγους: Πόσο κρέας καταναλώνουμε στην Ελλάδα;
02.11.2022 | ΑΝΑΛΥΣΕΙΣΤο υψηλότερο ποσοστό παμφάγων μεταξύ 11 ευρωπαϊκών χωρών εμφανίζει η Ελλάδα, σύμφωνα με έρευνα καθώς πάνω από επτά στους δέκα καταναλωτές (ποσοστό 73%) ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, δηλώνοντας μάλιστα πως καταναλώνουν μέχρι και 3,3 κιλά κρέατος μηνιαίως. Η έρευνα,...
Read Full Article